Az élelmiszerhulladék közel fele a háztartásokban keletkezik. De most Húsvétkor nem kell ennek így lennie.
KÉP: Pixabay
Az élelmiszerhulladék közel fele a háztartásokban keletkezik. De most Húsvétkor nem kell ennek így lennie.
KÉP: Pixabay
Gyári vegyszerek nélkül, szelíd módszerekkel is makulátlanul kitakaríthatsz. De jó faljavításhoz és tűzoltáshoz is!
KÉP: Pixabay
A világ legegyszerűbb mozdulata kukába dobni a banánhéjat - de ne tedd, inkább okosan használd fel.
KÉP: Pixabay
A kertben még nem lehet ültetni, de egyes zöldségek teljesen jól elviselik, ha a szobában cserépben neveled őket. Az ízük is meglepően jó lesz!
KÉP: Unsplash
A zöldségek olyan finomak lesznek néhány egyszerű konyhai trükktől, hogy kiváltják a húst is.
KÉP: Pexels
Évente legalább négyszer érdemes ezt elvégezni, különösen most, nyár végén, amikor az ételeredetű szennyeződések mellett jó sok por is felhalmozódott a hűtőszekrényben.
KÉP: Pexels
Igen, az édeskés rózsa vagy az enyhén mentolos árvácska nagyon finom egy tortán, de vajon milyen virágszirmokat érdemes egy salátára vagy pizzára szórni?
KÉP: GardenTherapy
A hosszúra nyúlt hűvös tavasz sokakat bent marasztalt a szobában, de ha háztáji zöldségre vágynak, még nincsenek elkésve.
KÉP: Pixabay
Noha némelyik újrapapírból van, a papírtörlő akkor is egy olyan 20. századi termék, amit a 21. században már jó volna elhagyni.
Minden háztartásban van pár nem használt befőttesüveg. Pedig tele az internet jobbnál jobb újrahasznosítási tippekkel - ezekből szemezgettünk. A tavaszi iskolai szünet alatt meg is valósíthatók!
KÉP: Unsplash