A zöldségek olyan finomak lesznek néhány egyszerű konyhai trükktől, hogy kiváltják a húst is.

KÉP: Pexels
A zöldségek olyan finomak lesznek néhány egyszerű konyhai trükktől, hogy kiváltják a húst is.
KÉP: Pexels
Évente legalább négyszer érdemes ezt elvégezni, különösen most, nyár végén, amikor az ételeredetű szennyeződések mellett jó sok por is felhalmozódott a hűtőszekrényben.
KÉP: Pexels
Igen, az édeskés rózsa vagy az enyhén mentolos árvácska nagyon finom egy tortán, de vajon milyen virágszirmokat érdemes egy salátára vagy pizzára szórni?
KÉP: GardenTherapy
A hosszúra nyúlt hűvös tavasz sokakat bent marasztalt a szobában, de ha háztáji zöldségre vágynak, még nincsenek elkésve.
KÉP: Pixabay
Noha némelyik újrapapírból van, a papírtörlő akkor is egy olyan 20. századi termék, amit a 21. században már jó volna elhagyni.
Minden háztartásban van pár nem használt befőttesüveg. Pedig tele az internet jobbnál jobb újrahasznosítási tippekkel - ezekből szemezgettünk. A tavaszi iskolai szünet alatt meg is valósíthatók!
KÉP: Unsplash
Igen, a konyhasó nemcsak az ételeket ízesíti, hanem számtalan takarítási-tisztítási feladatra használhatod a háztartásban. Ha állattartó vagy, feltétlenül figyelj!
A fagyasztott gyümölcsdesszert ellenállhatatlanul finom, ráadásul pontosan tudható, miből mennyi van benne, tehát ízlésed szerint módosíthatod a hozzávalókat. És mivel otthon készül, nem szennyezed a Földet a csomagolásával: újabb műanyag dobozzal, ami a hulladékba kerül.
KÉP: Pixabay
Minden rosszban van valami jó: a mostani kánikulában érdemes kipróbálni a napkemencét, amelynek elkészítéséhez tényleg csak pár filléres hozzávalóra van szükség. Gyerekeknek is jó móka a szünetben!
KÉP: Instructables
Ahogy melegszik az idő, egyre több a légy. Ezek a szemtelen rovarok bárhol bejönnek a lakásba, és nehéz megszabadulni tőlük. Érdemes ezért az ablakpárkányra, erkélyre és bejárati ajtó mellé tenni az alábbi növényekből néhány cseréppel.
KÉP: Pexels