Csatlakozzon Ön is Jane Goodall csimpánzkutatásának és mindannyiunk számára utat mutató jövőképének ünnepléséhez! Csányi Vilmos előadása Jane Goodall munkásságának 50. évfordulója tiszteletére.A 2010-es év mérföldkövet jelent Jane Goodall számára. Goodall, aki napjaink egyik világszerte elismert főemlőskutatója, természetvédője és ENSZ-békenagykövete, ötven évvel ezelőtt lépett a Tanganyika-tó partjára azon a helyen, melyet ma Tanzánia Gombe Nemzeti Parkjanként ismerünk.

Az általa itt folytatott úttörő munka, melyet a csimpánzok viselkedéskutatásának területén végzett, számos értékes eredményt adott a tudományos kutatásnak, jövőképe pedig küldetéssé fejlődött, melynek célja, hogy az emberek képesek legyenek megváltoztatni a világot minden élőlény jobb sorsa érdekében.

Csányi Vilmos professzor, Magyarország egyik legelismertebb etológusa nyilvános előadást tart a Jane Goodall Intézet magyarországi szervezete, a Rügyek és Gyökerek Egyesület és az ELTE Etológia Tanszék szervezésében az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Helyszín: ELTE TTK Déli Tömb - 1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/c. - D-0-821 terem

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Az előadásra a belépés ingyenes. Időpont: 2010. július 14. 18:00.

További információ a http://www.janegoodall.hu és a http://etologia.aitia.hu oldalakon.