A környezettudatos felhasználók sokszor panaszkodnak arra, hogy egy-egy légkondicionáló készülék egy szezon alatt annyit fogyaszt, mint egy hűtőszekrény egész évben.



Nem kell emiatt tovább aggódni, hiszen az LG egyes légkondicionálói a forradalmi inverter technológiát alkalmazva akár 44%-os energiamegtakarítást is elérhetnek a hagyományos légkondicionálókkal szemben! Ez utóbbiak állandó fordulatszámú kompresszoraihoz képest ugyanis az LG inverteres rendszere változtatható fordulatszámú kompresszorral teszi lehetővé a hűtő-fűtő teljesítmény megfelelő szabályozását. Amikor például a szoba hőmérséklete eléri az optimális szintet, az inverteres készülékek alacsony fordulatszámon járatják a kompresszoraikat, így gazdaságosabb a működésük szemben a hagyományos légkondicionálókkal, melyek gyakori Ki/Be kapcsolással tartják fent a kívánt hőmérsékletet. Forrás: [origo]

Mindemellett - szemben a hagyományos készülékekkel - az LG inverteres légkondicionálók a névlegesnél magasabb fordulatszámon is képesek üzemeltetni kompresszoraikat, ezáltal nagyobb teljesítményt tudnak leadni, így jóval hamarabb elérik a kívánt hőmérsékletet, legyen szó akár hűtésről, akár fűtésről.

Mindezeken túlmenően az inverter technológia olyan előnyöket is kínál, mint az alacsony zaj- és rezgésszint - egyes modelljeinek zajszintje alvás üzemmódban csupán 20 dB(A).

Ráadásul június 27-ig egyes LG inverteres klímák 15.000 Ft-os beszerelési kedvezménnyel kaphatók!

További részletekért kattintson ide!

(X)