A hagyományos készülékekkel szemben egyes LG légkondicionálók speciális szűrőkkel felszerelt légtisztító rendszere több lépésben tisztítja meg a keringtetett levegőt.



Az antibakteriális előszűrő a nagyobb porszemeket, penészgombákat fogja fel, a Nano Carbon (aktívszén-szemcsés) szűrő pedig a nanométernyi szagmolekulákat köti meg és semlegesíti azokat. A háromszoros levegőszűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteivel a rossz közérzetért, a szem- és nyakfájásért felelős anyagokat és szagokat köti meg, míg a Nano Bio Fúziós szűrő a hagyományos eljárásoktól eltérően nemcsak inaktiválja a baktériumokat, hanem a sejtmag-lebontó bio enzimeknek hála el is pusztítja azokat.

A gyártó saját fejlesztésű Plazma szűrője nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el a helyiség levegőjéből, hanem a füstöt, az állati finomszőrt, a házi aktákat és a polleneket is, az asztmások és allergiások legnagyobb örömére.

Bizonyos LG légkondicionálók allergiamentesítő szűrővel is rendelkeznek, melyek olyan enzimeket tartalmaznak, melyek elpusztítják az allergéneket, valamint a szerves illetve szervetlen károsanyagokat a levegőből. Ezen modellek BAF-tanúsítvánnyal rendelkeznek (BAF - British Allergy Foundation), mely - vizsgálatok elvégzése után - azt igazolja, hogy ezen légkondicionálók csökkentik az allergének mennyiségét otthonunkban, így egészséges és kellemes klímaszabályozást biztosítanak.

A tervezők arra is gondos figyelmet fordítottak, hogy az LG légkondicionálókból kiáramló levegő ne érjen minket közvetlenül: az automatikusan szabályozott légterelésnek köszönhetően a készülék hűtéskor a levegőt vízszintesen messzire fújja, így elkerülhető a huzathatás. Fűtéskor pedig a levegőt lefelé irányítja, így lentről felfelé, egyenletesen melegíti a helyiséget.

És ez még nem minden!

Az energiatakarékos technológiának köszönhetően az LG inverteres készülékei akár 44% energiát is megspórolhatnak nekünk, tehát érdemes ilyen készüléket választanunk, hiszen hosszabb távon megtérül az ára.

Forrás: [origo]

Ráadásul június 27-ig egyes LG inverteres klímák 15.000 Ft-os beszerelési kedvezménnyel kaphatók!

További részletekért kattintson ide!

(X)