Ezt a cikket eredetileg február elején akartam posztolni. Itt Budapesten már tíz éve nem volt fehér karácsony, a január is úgy telt, hogy simán lehetett a kertben dolgozgatni. A szánkót fel se hoztuk a pincéből. Aztán beütött a februári tél, amely ugyan rövid volt, de havazott párszor, így a szánkó üzemben volt. Most viszon április közepét írjuk, a hirtelen melegben már a nyári ruhákat pakoljuk elő. A szánkó egy évre megy vissza a pincébe (vagy sufniba, padlásra, kinek hova). Kivéve, ha úgy döntünk, újrahasznosítjuk a nyári hónapokra. Az alábbiakban három tuti tippet mutatok ehhez. 

KISASZTAL

KÉP: Roundecor

Az üvegesnél vágatunk egy megfelelő méretű üvegtáblát (lehetőleg edzett üvegből), vagy bútoráruházban veszünk üvegpolcot, rátesszük a szánkóra, és kész is a tökéletes méretű kisasztal a nappaliba. A gyerekek imádni fogják!

ÁLLÓPOLC

KÉP: Pinterest

Ismét érdemes az üvegeshez fordulni (én kérek elnézést), de persze bútorlapból is vágathatunk bele polcokat.

KÉP: Pinterest

Ehhez a karácsonyi izzósort is újrahasznosíthatjuk, hogy még hangulatosabb legyen az összkép.

KALAPTARTÓ

KÉP: RP-online

Ha a szánkó kalaptartóvá avanzsál, kihasználhatjuk minden elemét: a tetejére mennek a dobozok, a sínekre pedig a vállfák.

KÉP: Amazon

Arra ügyelni kell, hogy rendesen fel legyen rögzítve a falra, akár horoggal és szemescsavarral, akár kerékpártartó kampókkal.

KÉP: RP-online

EZ IS ÉRDEKELHET:

25 remek tipp régi pólók újrahasznosítására