Nincs spájzod, de van konyhaajtód? Akkor van spájzod. Ha a lakásod alapterülete kicsi, használd az ajtókat és üres falfelületeket tárolásra. Eredetileg cipőrendszerezőnek tervezték, de világszerte számos más célra használják a felfüggeszthető tárolót, amelyet minden helyiségben okosan kihasználhatsz. Bónusz: még az erkélyen (vagy napos lépcsőházban) is, és nagyon zöld leszel!

Legószortírozó
Nincs kifogás a rendcsinálás elblicceléséhez, de a következő építés is könnyebb lesz az átláthatóságnak köszönhetően.

KidsActivities

Sportcuccok
Aki minden reggel edzéssel kezdi a napot, nem ér rá keresgélni a tiszta felsőket, sortokat, zoknikat. Nem is kell, ha így rendszerezed őket a ruhásszekrényben.

ABowlFullOfLemons

Varrófelszerelés
Ennél egyszerűbben nem lehet a sok kis spulnit, ollót, tűkészletet tárolni.

SewLux

Minispájz
Ha van legalább egy iratszerkrény méretű spájzod, bővítsd egy ajtóra akasztható tárolóval. Ha nincs spájzod, használd a konyhaajtó hátulját erre.

HouseBeautiful

Tisztítószerek
Nincsenek szem előtt a flakonok, ügyesen el lehet rejteni őket a kisebb gyerekek elől.

Chatelaine

Kábelek
Mindenféle műszaki mütyür rendszerezéséhez.

Pinterest

Babaruhák
Amikor fél kézzel a babát kell a pelenkázón tartanod, nincs lehetőséged fiókokat húzogatni, szekrényajtókat nyitogatni. Nem is kell, ha a szobaajtóra vagy falra felszerelsz egy ilyen tárolót.

SusanHarris

Játékok
Minden akcióhős és Barbie-baba kényelmesen elfér a zsákjában.

OrganizedChaos

Sál, sapka, kesztyű
Ha egész télen vesződtél azzal, hogy hova tedd a kiegészítőket, most már tudni fogod. Tavasszal is használhatod kendőkhöz, övekhez.

TheDIYVillage

Fürdőszoba
Nincs kupi, eltűnnek a tekergő kábelek, csak arra kell vigyázni, hogy hűljön ki a hajvasaló, mielőtt a műanyag zsebbe visszateszed.

Cosmo

Íróasztal mellett
Minden átlátható, és egyből észreveszed, ha kifogyóban van valami.

ABowlFullOfLemons

Autóban
Ha nincs hátsó zseb az ülésen, vagy van, de tele, pótold a pakolási lehetőséget egy függő tárolóval, amit méretre vághatsz.

Kerti holmik
Gumikesztyűtől a metszőollóig minden kisebb holmi elfér a zsebekben. Ha túl koszos lenne, egy lavór hideg vízben átlötykölöd.

TheCouponProject

Fűszerkert
Az erkély vagy napos lépcsőház dísze lesz a zsákos fűszerkert. A zsebeket alul 2-3 helyen kilyuggatod, hogy a felesleges locsolóvíz elfolyhasson lefelé, ne pangjon, mert akkor megfullad a palánta. Utána megtöltöd fűszernövényekhez való földdel, beülteted a palántát, és már kész is. Az alul kicsöpögő vizet fogd fel egy műanyag balkonládában.

PrettyPlainJanes