Általában azt gondoljuk, hogy környezettudatosan élni bonyolult vagy drága dolog, amely felforgatja megszokott életünket. A legtöbben ezért nem is vágnak bele. Az igaz, hogy változtatnunk kell, mert így nem folytatható tovább életmódunk, de mindez egyáltalán nem bonyolult, sőt! - írja honlapján az Ökoszolgálat, Magyarország első, immáron 18 éves környezeti tanácsadó irodája, amely az eddigi lakossági tájékoztató tevékenysége mellett elindította vállalati programját.

A résztvevők megismerhetik, miért érdemes környezettudatosan élni, mit tehetnek ezért saját otthonunkban, környezetünkben, és hogyan érhetnek el gyorsan eredményeket. A 3-4 órás tréning programját minden esetben az adott közösség és vállalat igényeinek megfelelően véglegesítik. A tréningen elsőként a Vodafone Magyarország munkatársai vettek részt. A fő témák az energiatudatosság, mobilitás, tisztítás, szépségápolás, táplálkozás, hulladék, munkahelyi praktikák voltak.

További információ és jelentkezés a programra: Szabó Gyula igazgató, e-mail: szabo.gyula@okoszolgalat.hu, tel.: 70 432 7548